Badger Houtpellets

Badger Houtpellets

De Badger Pellets zijn brandbare houtkorrels die afkomstig zijn van zaagsels uit onze regio’s. Het zaagsel, zonder schors, wordt omgevormd in spaanplaten onder hoge druk en met lignine, een natuurlijk bestanddeel van hout die zorgt voor het glanzende uitzicht van onze pellets. Bij Badger Pellets worden er geen chemische stoffen toegevoegd. Het gaat om een 100% natuurlijke brandstof!

Voorlopig niet leverbaar.

Een herbruikbare verpakking

Wat onze zakken betreft hebben wij ervoor gekozen om, in de lijn met onze filosofie, u papieren zakken van hoge kwaliteit en volledig recycleerbaar te leveren (met 15 kg BADGER Pellets als inhoud). Bij BADGER Pellets is er geen ophoping van plastieken zakken, u kunt uw papieren zakken gewoon kwijt in het containerpark samen met uw oud papier en karton!

Alle voordelen van de Badger pellets op een rij:

✔️ Made in Belgium

✔️ DIN plus en EN plus A1 gecertificeerd.

✔️ Uitmuntende CO²-resultaten!

✔️ 100% lokaal Lable BOIS LOCAL

✔️ PEFC gecertificeerd

✔️ 100% natuurlijk en duurzaam!

✔️ Papierenzak verpakking is volledig recycleerbaar.

Technische Informatie
Diameter6mm + 1mm
Maximale Lengte3,15mm < L < 40mm
(max.1% > 40mm – 0% > 45mm)
Duurzaamheid> 98%
Volumieke Massa [Kg/m³]600 < BD < 750 Kg/M3
Fijnstof(< 3,15mm) ≤ 0,5%
Vochtgehalte≤ 10%
As≤ 0,7%
Verbrandingswaarde> 4,6 KWh/Kg

Gratis opslag

Door gebruik te maken van deze gratis service kan je bij de aankoop van jouw houtpellets profiteren van onze voordelige palletprijzen, zonder dat je in je eigen opslagruimte plaats moet voorzien.

Ecocheques

Wij aanvaarden ecocheques voor al je pellet aankopen. Aangezien houtpellets ecologische producten zijn, kan je bij VP-Pellets betalen met ecocheques

Levering aan huis

Met veel plezier leveren wij de door jouw bestelde houtpellets aan huis. We doen dit binnen een straal van 25 kilometer rond Arendonk. De prijs hiervoor bedraagt €25,-